Thursday, September 4, 2008

Ce faci, Ionico, furi...? E moral...? :)

Iata ce textulet am postat ieri chiar pe siteul vostru :)

Solutia amorala...
de Viorel Padina, miercuri, 3 septembrie 2008 - 00:59


"Solutia amorala" va valora egzact cat si "solutia imorala". Nu va folosi decat strict conjuctural si temporar, eventual spre a sui guvernu PDL in car si pe Base la cucurigu iar, insa-n real, atunci cand pedalistii vor vrea sa clinteasca "sistemu ticalosit" (caci doar de aia ii creditam, iar nu pentru ca Base ar fi f'un Fat Frumos renumit iar Elena Udrea vreo Maica Tereza din Plescoiu sfintit), Vadim ii va lasa cu cooru-n balta ca pe ursu pacalit de vulpe si va fugi iar la Tovi si Baieti in primitoarea curte, de unde ne va arunca in cap inca si mai multe decat atunci cand Base a cutezat sa condamne comunizmu, iar pe capii Cupolei rosii a indraznit sa-i infrunte. Sau ce sa-ntelegem, mey ? Ca Vadim n-a fost decat o sperietoare inventata de ochii lumeei ? Adica, de ce cu Musca nu s-a vrut, dar cu Vadim s-a phootut ?Si iata alta dovada a plagiatului: de alaltaieri! :)***

Solutia amorala dupa solutia imorala

de Viorel Padina, marti, 2 septembrie 2008 - 21:34


PDL vrea sa-l salveze de la neant (cica din subtile calcule politice) pe cel care a fluerat cel mai tare si mai tare in parliamentul de Bucale, atunci cand nenea mare a condamnat comunizmu de ochii guerilei digitale, caci de ce altceva - phootem zice de-acuma -, a ? Asadar, dupa "solutia imorala" ca drea urmeaza "solutia amorala" sadea, iar mai departe, din greseala in greseala, spre victoria finala, n-asa ? Solutia amorala va "ajuta" guvernul PDL, care nu va avea alta misie decat sa implementeze deratizarea finala, adica reforma aia radicala care sa destructureze sistemu ticalosit - caci altfel ce sa pricepem? ca baietii care au gonit Musca nu vor decat sa ramana singuri la shit ? -, doar pana-n momentul cand treaba ar deveni nasoala pt butimani, deci cam asa cum l-a “salvat” si solutia imorala, care era cat pe-aci sa-l bage pe insusi Z(m)eus in suspendare totala.

Dragi pretini,

Io nu ma-mpaunez cu nimic si nu am pretentia sa nu piguleasca nimeni din opera mea - caci atunci pentru ce muncesc, a ? -, insa macar sa spuna de unde ia :)


Ii atrag atentia domnitei Lupea ca “Viorel Padina” nu e o porecla haioasa, ca “ProDOC” sau ca “Ratacila”, ci numele de calindar al unui poesel genial - incat pare ireal, n-asa? :) - si deci sa faca bine sa mentioneze sursa, in caz contrar ne vedem la Berlin, aloo  ! (Zic asta gandindu-ma la vbulitza aia: "Mai sunt judecatori la Berlin!", pai cum drea :))

Nu ma intereseaza faptul ca poolimea analistilor va prelua in corpore /de la Lupea! :)/ sintagmutza or frazutza cu pricina - care va face iepoca, n-asa? - si ca si bucurencii lu peshte o vor apuca-o tot vulpeste, pardon, lupeste, caci ce va face oatza cu hotii ei - mai departe - o priveste! :)

ps: Bine dreak ca nici un rumân**** nu pricepe - deocamdata - “Ipoteza kosmosului germinativ” or “Planeta-Ou”, caci iarasi as fi pierdut un Nobel, asa cum am patit-o cu “Apelul” meu ! :)

*** Expresia o lansasem de altfel si mai nainte, pe blogu lu Bleen... ;)

**** Modelatoru de la EZ mi-a cenzurat cuvintzelu... De ce oare ?
Rolling Eyes

1 comment:

  1. Ba chiar şi aici:
    http://nezene.blogspot.com/2008/09/fenomenul-ctlin-avramescu.html

    ReplyDelete