Friday, January 30, 2009

Uniunea Scriitorilor isi da turnatorii in gat

Evident, vor fi dati in gat doar turnatorii de care Secu s-a descotorosit intre timp, lepadandu-i ca pe o masea stricata ; cei care au fost prezervati in timpurile cica noi ale vechilor tovi moroi au fost clasificati si nu se mai numesc “ciripoi”, ci “boys”, unii fiind senatori sau deputati didiloi, altii editori or redactori de soi, altii revolutionari-ieroi, altii editorialisti pe parai sau ieuroi, altii patroni ce-i doare-n oi de Criza 2.

O sa-l vad doar pe sireacu “Sorin” al meu (alias Daian) expus ca o fosila vie printre voi, colegi, colege si colegoi, mereu tanar si ferice ca Polevoi si cu penzia-i de ex-cantaretz la Dynamo balshoi. In timp ce heroul printre heroi n-are nici macar un banutz pt praf de scarminat in oi, ce sa mai vbesc de tabaciok si alte delicatesuri de five o’clook la pitigoi, dear girls & boys.


ps. A propos. Ii atrag atentia secretarului cu probleme interne al US (uniunea.scriitorilor@yahoo.com) ca i-am inaintat o cerere preliminara de intrare in numita caprarie, la care nu mi-a raspuns nici dupa o saptamana, desi - din cate stiu io - biuroul dansului nu e pe Luna. In caz ca n-o fi cumva prea ocupat cu vestea asta cica buna pe care ne-o dadu ITMorar, neavand ce face pe vreme de criza chiauna, normal, ii recomand dlui Secretar sa fie ceva mai colegial, altfel ma voi vedea silit sa-l reclam Presedintelui de la Paris, cum ar veni, si nu cred ca voi pati ca petitionaru din “Arendasu Român”…oops. Sau mai stii… ??

No comments:

Post a Comment