Thursday, September 10, 2009

O-ntrebare oarecare

Arunc ancora la editorialul lu Dorin (pe care vreau sa-l savurez, in liniste, mai tarziu), insa profit de ocazie sa-l intreb pe dl Turcu, in caz c-o vrea si-o phootea sa ne raspunza p-acilea, ceva…: dle, pana la urma ce s-a ales de procesul ala cu Varu Jan ? :roll: V-ati impacat ? V-ati poopat piata endependenti, ca doi buni ex-eminenti elementi  ? Nu de alta, insa ard de nerabadare sa aflu cine e, la urma urmei, vicepreshul bossului de la Uniunea Scriitoare, vazand ca unele gazete literare au deja cate un ex secretar b.o.b. in dotare, reshpektive –  pe Dimi cel Mare… ;) Si tot asa, s-ar explica naiba, in fine, de ce domnia sa, scapat de grijile de a mai administra si Uniunea Scriitorilor, si Romania literara (lasate fiind aceste gospodarii pe seama baietilor mereu kaki si-a tovilor ex-purpurii), compune de la o vreme doar cronici atletico-fistichii, ca orisice ruman care si-a facut datoria fata de soarta patrii (scotandu-l din istoria-i fix pe poetu-i care-o fi…, hi-hi) , iar de-acuma se distreaza la Paris, in lupanare, pardon, dreq…!, :oops: in saloane diplomaticale…

ps. Lu my friend Iaru, care ne-a amenintat si el ca se arunca de pe bloc, pardon, blog, ii spun doar atata: sa stea calm si sa-nteleaga, in fine, ca aici e o alta lume si o alta ierarhie decat aia in care a trait felixit, laudat si didilit pana acum, si uite ca nimeni – nici macar io, care as fi avut toante motivele sa fiu f. paraponisit pe generatia ce m-a ignorat si umilit – n-a murit. Viata merge inainte, Florine, cu tine, sau fara tine (si chiar si cu mine, sau fara mine).
Ramanem ce-am fost, pretine…

1 comment:

  1. Da,daca si eu eram curioasa,dar tu! Despre "bossul"ala de la US,pe care l-a deconspirat pare-mi-se @Tony ,n-ai stiut?..dar,apropos ..cine este @Tony ..Eu am avut impresia ca esteN.Coande ? In aceiasi zi (cind cu greva lui T.Maries)a intrat si el putin,spre a-si arata aceiasi nedumerire cu privire la necunoasterea evenimentului..

    ReplyDelete