Monday, January 19, 2009

Asa am zis si io pe blogu-ti, eheeei

...in timp ce prichindeii forumei snobitzei se grabeau sa-ti raspunza la-ntrebarea aia cu clopotei: "Nu-i asa ca seamana izbitor, bey?", grabindu-se sa-l compare pe Dragnoi cu Mihalkov al rusnacilor si cu alti heroi de filme din fostele timpuri noi, io, in schimb, spunandu-ti deslusit ca seamana cu Cazu Oprea, vrand deci sa subliniez ca e cam acelasi gen de shit pe care PSD il arunca-n patu de nuntit ultraintrandafirit, doar-doar ginerica PD-L se va simti si-si va lua si pernele, si papusile, si izmenele, lasand-o, in fine, pe miresica PS-D cu amantu-i traditional, PN-L, care asteapta pus la patru ace si-un morcovel in cooru-i tzatzaind vivace, dupa usa, mai incoace. Cum va place...?

Si uite asa, iar se va face pace intre suspandatori si vom fi chemati la urne (te pomenesti) de 3 ori.

a propos, cognate

Cand nu injuri, nu jicnesci, nici macar nu cartesci, ba chiar si pe gazdoi te straduiesci sa-l didilesci, mi se pare absolut aiuritor pt un blogger ce se pretinde journalist citit & superior, sa se comporte ca un simplu cenzor si sa-l blocheze pe unul din nevinavatu cor numai pt ca se numeste AVP of hypernor... :oops:

Bine, fatza cu AVP cenzura are un anumit scop - asa cum scrie l-al baietilor horoscop :idea: -, dar ce-aveti, bre, cu Hop ? :)



No comments:

Post a Comment