Wednesday, October 29, 2008

Bine dreq...

...ca mai egzista cate-un Tour, doua din astea, de oarece anvergura sportiva, si ca organizatorilor le mai trece prin cap sa lege importantu eveniment, macar simbolic, de traseul turistic parcurs candva de vreun poetel romantic sau barem medieval, caci altfel nu si-ar mai aminti dl Manolescu al nostru de carti, poieti si literatura... :( Pentru tineretu care-l citeste pe distinsul editorialist sportiv interesat fiind exclusiv de numarul de la ghete al vedetelor polisportive, precizez ca dl NM a fost candva un critic literar care promitea (lol), dar care, dupa "revolutia" ce i-a trimis pe scriitorii iepocali la primblare, ei nemaifiind vedete nationale, bagati in zeama - caci chiar daca injuriati sau criticati, n-asa? - la fioaroasele Plenare, a decis sa se-ntoarca la cronica sportiva, pe care altadata o practica doar asa, ca un violon d'Ingres, scriind-o pe genunchi intre doua cenacluri de luni si cronica de intampinare pt alti si alti juni... Eheu, fugaces! labuntur anni... :(

13 comments:

 1. LoL maestre!


  PS. (Pe lîngă subiect) Mă bucur că ți-a reușit plasarea commentbox-ului în pagină.

  ReplyDelete
 2. Domnule Padina

  La Multi Ani!

  Chiar daca am intarziat cu o zi!

  ReplyDelete
 3. Si eu am intarziat.. sper sa ma ierti si pe mine , Maestre ... da` , dracu sa ma ia , ca nu mai stiu nici de mine cu cita treaba am :)

  Sa traiesti sanatos si LA MULTI ANI , draga Viorel !!!

  ReplyDelete
 4. Sa nu ne formalizam, dragi prieteni ! :) Vazand urarile suprinzatoare ale lui Carol si theo (caci in viata reala nu sunt invatat cu laudele, din contra, ma stanjenesc teribil), am vrut sa glumesc un pic pe chestia asta, insa a iesit ca dreq, caci am incurcat borcanele... :)

  Multumesc si, hai, gata, vedeti-va de treaba...! :) Ce, io sunt Bombonel sau nea Ivan Ilici, sa ma luati cu shosele si momele, mey...?! :evil:

  :)

  ReplyDelete
 5. Ti-am vazut data nasterii acum vreo cateva zile cand am intrat la acea "pagina 21". Mi-am facut un semn dar ..uite ca a trecut data de 29 cu semn cu tot.
  Ai tot respectul meu pt curajul de la vremea 'ceea. Pacat ca in ziua de azi e rasplatita lasitatea.

  Cu multa stima
  (acelasi Carol anonym de la 1:38)

  ReplyDelete
 6. La multi ani , prieten drag !
  Pai se poate sa-mi faci tocmai mie un asa afront si sa nu-mi spui ca e ziua ta ?
  Doar impartim aceeasi poza celebra datorita lui chibitz !
  Haidi , pa !
  O zi buna !

  ReplyDelete
 7. Domnule V. Padina

  Iti inteleg stânjeneala dar,poate ca macar o zi pe an meritam cu totii (si fiecare-n parte) sa lasam dracului mizeria ce ne inconjoara si sa ne vedem de noi, de sufletul nostru, cu un pahar de vin bun, cu cei dragi alaturi si cu gandul la cei care nu mai sunt. Oricum, ziua respectiva trece ca o clipa, iar urmatoarea ne arunca din nou, brutal, in vâltoarea micimii noastre.

  Carol anonymous

  ReplyDelete
 8. Carol,
  imi place ce i-ai scris gazdei,
  cam asa gandesc si eu ,
  cateodata insa nu am cu cine sarbatori ,
  maimutzoii care-mi vin in vizita sub pretextul ca nu asteapta invitatie speciala ma enerveaza ....si ma plictisesc...
  dar nu mereu,
  doar o data pe an .

  ReplyDelete
 9. Luminita,

  incearca sa privesti partea plina a paharului. E doar o data pe an :)

  Carol

  ReplyDelete
 10. Bine , Carol,
  oricum asa fac mereu !
  :lol:

  ReplyDelete
 11. La Multi Ani! - un pic cam tarziu dar cum se spune... "mai bine mai tarziu decat niciodata"...

  ReplyDelete
 12. Inca o data va multumesc, my friends. Nici nu stiti cat de miscat am fost, in fond, degeaba ma dau io dur... :oops: Se pare ca sunt si io doar un biet homuletz... :shock:

  :)

  ReplyDelete