Wednesday, January 21, 2009

Elwis si 'abba ;)

Ce-a facut gura sparta ista e o magarie, care in mod normal ar trebui sa-l urce pe ipochimen in orice ierarhie. La o frizerie de cvartal, normal.

Dar ce-a facut Base, cand l-a suit pe caraghioz pe-al sau cal, desi trebuia sa-si imagineze ca asta nu-i bun decat ca sa-i poarte marinarescul tzucal, caci la ce dreq altceva - ne dam seama si noi acuma -, a ?
, e o tragi-comedie, care s-ar phootea sa-l bage pe marinaru nost’ in oaresce vrie. Nu ca nu se banuieste si chiar se stie ca la Romanica /ba chiar si la America, aloo…/ chestiutzele astea sunt tot atat de curente ca orisice banala hotie or talharie, dar daca complicele se autodenunta si varsa pe goarna in sinucigasa prostie, si chiar daca nu-l inhatza potera or justitzia si mai zurlie & hoatza, te ia la rontzait media bagareatza si opinia publica tzatza, si-atunci nu-ti mai ramane decat s-o faci pe niznaiu de garagatza si sa te superi pe viata. Apoi, sa te duci la piatza, ca sa cumperi varza pentru o ratza pizdeatza, normal… 

ps. ...ce zici tu uleia, ca saftoiu nu e nici kk, nici kk ? inseamna ca e k vak, k iak, k iak cui sau ce mama dreaqului ? o fi cam shui ? :roll: cam pui ? :roll: o fi mancat fasui ? :roll: s-a scapat fiinca asa fu vrerea lui, sau a cui? :idea: si ce se-ntampla cu toti astia, care dupa ce-i poopa mana piratului, o mushca si-o scuipa cahui, candva, cumva, care e situatia, mey, cine-i de vina, fata mea ? base ista, care e scorpy sadea si diktator in status nascendi, cum ar venea, sau - te pomenesti - cineva care nu-l mai vrea si-l diabolizeaza ca drea ? cupola? media? cam multe intrebari pt seara asta, my darling... Hai pa.

No comments:

Post a Comment