Wednesday, September 3, 2008

Mey gabhry_el

Latri subţirel ca un azorel, tot sperând să fii băgat în zeamă de dog alfa, ocupat să-şi ronţăie cotidianul os de viţel or de purcel, după caz, naz şi praz, în timp ce @lucidu' locului (care măcar ştie el ce ştie, căci d-aia e lucid, bey, nu f'un gabhryel ce latră şi el aşa, de-al drea, preferă să mă ia la sentimentul de poiesel, căci doar n-o să fie la unison cu-o @inimărea de ex-spurcel, a ? ;)) Eşti prea mititel, gabhryel, ca să-nţelegi ce-nseamnătate au pricipiile pentru un partid sau pt un personaj care visează să iasă din lumea interlopilor politici în care a trăit până acuma, sireac de el, şi să intre într-o lume cu onoare & rigoare de oţel. Păi, mhă, gabhry_el, pretendentul ista trebuie să fie ori să pară mai curat şi ca Sfântu Miel, bey, şi-n nici un caz să continue a se tăvăli cu butimanii orei, şi pentru ce... ? Numai pentru ca să prinză căruţa clipei câţiva hămesiţi cică pedelei şi s-ajungă să se lăfăie şi ei în trocile tranziţiei ?

Căt despre cel ce se crede @inimărea de nobil leu, însă nu e decât o banală inimă-rea de titircă de dudău ori, dacă preferă, de dulău fără jujău, normal, să afle de la mandea că filosofia-i cu iz oriental, pe care şi-au însuşit-o şi alţi politruci de tranziţional carnaval, chiar ea ne-a adus în asemenea hal fără de hal: când lumea bună de mai la deal, spre care tânjim într-o aiurită veselie, nu mai ştie cine e pe val prin abramburistica Rumânie, halal...:( Or fi, oare, tot maidanezii din haiticul iepocal, cică corciţi c-un ciobănesc occidental - care de fapt era batal -, ori tot ursu’ de ural pe post de miel ocazional, ceea ce sună “ca dracu” până şi pentru nea Jeaque Bonhome Francu, darmite pentru Blocul Militar ălălaltu’, care nu ştie sireacu’ dacă să ne suie, în fine, în UE sau în al său supersofisticat car, acuma, în prag de potenţial WWar, ori să ne lase în aval.

@Lucidului nu-i spun decât atât: ştiu şi io (am spus-o mai demult) care cu cine se plimbă pe-aci de gât, dar asta nu-nseamnă că noi tre’ să ne pupăm chiar cu Vadim în rât, aloo.

No comments:

Post a Comment