Tuesday, October 28, 2008

Hai să-ţi explic mai băbeşte

... @comentator meta. Înţeleg că eşti un homuleţ mediocru, un simpluţ pe care dacă-l împingi cu nişte vorbuliţe sau idei mai sofisticate, ameţeşte... :) Păi, nu chiar aşa se egzprima "cetăţeanul turmentat" de care poate că ai auzit şi mata la puţina-ţi şcoală, pe care ai făcut-o cu dascăli plătiţi pe mălai, nu pe parai (asta după ce că nici cine ştie ce minte n-aveai, aşa-i.? :)) ?

Deci iată cum stă chestia. Flinke (care e Flinkenstein, consilierul de imagine al liberalilor) se pare că l-a sfătuit pe manechin să arunce naiba pe piaţa electorală, măcar acu, la spartu târgului, şi nişte mesaje pentru targetu specific liberal, ăla al "oamenilor de dreapta", căci destul a luptat până acum - să sperăm că măcar fără să vrea, deci din pură inconştienţă - pentru targetu (ţinta, bazinu electoral) "aliatului" PSD, fiind exclus ca acest ultim target să poată vota şi cu PSD, şi cu PNL, nu ?? Asta, în limbaj de marketing electoral, se numeşte POZIŢIONAREA CORECTĂ sau diferenţierea obligatorie a mesajelor PNL faţă de cele ale "aliatului" PSD, în caz contrar se amestecă dreq borcanele, iar PNL se pomeneşte că rămâne cu cooru-n baltă şi nu-l mai votează nimeni. Pricepi, bre ?

Sigur că aiastă idee (diferenţierea mesajelor electorale), implementată în planul de marketing electoral al PNL in extremis, s-ar phootea să mai păcălească câţiva naivi, însă liberalii cu scaun la cap (care au avut ocazia să constate până acum că PNL, de dragul de a mai sta câteva luni la putere, ar fi în stare să se alieze şi cu Dreakku şi să-i îndeplinească toate poftele) vor pricepe că noua poziţie a molicenilor, de aşa-zisă intransigenţă faţă de politcile economice social-democrate (cum sunt: mărirea excesivă - faţă de posibilităţi - a pensiilor, salariilor bugetarilor etc.) nu e, vezi bine, decât o jmekerie de imagine, menită a mai drege cât de cât busuiocu alterat de alianţa contra naturii cu PSD şi, fie vor vota cu PD-L (căci doar nu cu PRM), fie nu vor vota deloc, supălaţi pe partidu lor foc. În niciun caz, liberalii autentici nu vor vota cu PSD, asta - desigur - doar în situaţiunea că n-au fost de la bun început nişte lichele oportuniste, care votaseră cu PNL sau cu Alianţa DA doar aşa, spre a mai suge un pic de la budget, cu pila ăstora.

Ţi-aş mai egzplica io câteceva, dar iar o să zici că mă-ntind. A propos, unde ziceai că e vorba de Băse în mesaju meu ? Asta e obsesia ta şi-a lu Cepek, a nu se supăla. Io sunt independent, aşa cum am fost de când mă ştiu, fata mea. Pe mine nu mă va înjuga nimerea, aloo... Hai pa

No comments:

Post a Comment