Tuesday, December 30, 2008

of, of, of

ce grijulii suntem cu valorile consacrate (de altii) si ce revoltati suntem de tratamentul ingrat pe care patria recunoscatoare l-a aplicat putinissimilor noastre ingenii autentice.

in schimb, nu ne gasim nicio vina pentru eroarea clasica a contingentului ro - aceea de a ridica statui impostorilor si de a-l lua la misto pe adevaratu hero.

a propos: si zici ca Emin al nostru ar fi phootut fi un VIP maibaro daca ar fi trait azi, priatelo ? Si daca, de-un paregzamplu, ar fi semanat cu mandea, aloo… ? LOL

ps. Morar wrote - Am avut senzaţia că mă aflu într-o biserică. Într-o catedrală simplă, încărcată de energie. În fine, e greu de descris ce am simţit de fiecare dată cînd am privit lucrări brîncuşiene. E minunat să te simţi român în astfel de momente.


Asta se numeste fascinatia brandului, aloo… Este efectul ala subliminal care determina ca un ins celebru, un mare boss ori alt nobil os sa li se para unora - nicolilor - mai nalt, mai spatos ori mai mumos decat un homuletz anonym ori ccios/ saracacios, chiar daca ista n-ar fi altceva decat cenusaroiu cel secretoss.

No comments:

Post a Comment