Thursday, September 10, 2009

Da' de ce ma Voineo, voinikule...?

Hai ca mi-a placut cum l-ai pus pe shpion la punct: scurt, abrupt, desi elegantissim ca un maestru de ceremonii diplomatice cult (ceea ce nu e un pleonasm anacolut, caci in MAE al nostrum cel ocult avem si diplomati ramasi in post ca moastele lu pafnutie cel sfant, cu-o cultura de plotoner-adjunct de militie, de demult) si, mai ales, ca un om cu par inspicat spre carunt, iar nu ca un tinerel cornut, care mai degraba i-ar fi tras dlui shpion nu prea domn un shut. Spate gios, desi nu-i prea mumos, n-asa… ? :oops:

Cat despre nea Goma, caci banuiesc ca despre el e vba in certa ta cu acel misterios cineva, n-avem ce-i face: ca si mandea, pastrand proportia – dar nu in favoarea sa -, nea Goma pana nu se cearta cu toanta lumea e ca Hartza, inainte de a se umfla si-a calca viteazul Hercule pre ea: adicatelea o oarecare pietricea-n carare, de-ti vine s-o calci in picioare, fara sa stii, nefelixitul de tine, de ce e-n stare… :shock:

In alta ordine de idei si revenind, cu permisiunea domniei tele, la Apelul pt sarmanu Maries, vazusi, bloggere, chestiutza aia (de-ti vine lesh pe besh, adicatelea leshin fresh, aloo, cand o-ntelegi), reshpektive cine facu parte din delagatia revolutionarilor care se prezenta la Presedentia Ro, spre a se plange de tergiversarea dosarelor “revolutiei romane”, aloo…? :shock: Pai insasi gen. Voinea, priatelo… :shock: Vba cantecelului dabulencei Ionela Prodan:
Da’ de ce ma, Voineo, voinikule…??

No comments:

Post a Comment