Monday, August 3, 2009

Un mesaj virtual pt Cornel


SOV – care a auzit si el de regele hyperspatziului, pai cum dreq – a apelat la magnanimitatea-mi spre a insera aci urmatoru biletel roz (imitind – se phootea altfel ? – biletelu pe care un galant ex-molicean l-a trimis candva unui celebru capitan):

Mey Cornele,

Zau ca n-ai minte, bey…! :roll: Misia-ti pe mosia mea e sa ridici urgentissim o catapulta multimedia superdura contra tradatorului Base, ce-a luat-o pe aratura si pohteste sa i-o traga Sistemului nostru Iepocal in dantura, iar nu sa le dai inimicilor tai personali la figura, da sau ba ? Pai, daca-i asa, tu n-ai bagat de seama, fire-ai al drea, ca Patrasconiu ista il musca binisor de tur pe Base de la o vreme, ascuns intr-o onesta & critica obiectivitate, cica, in timp ce multi altii dup-acilea inca il mai gadila pe Sailor, intensiv, pe burtica? (n-o sa dau nume, ca sa nu-i am pe bietii familisti pe constiinta, fugi dreq, nenica; se stie ca io sunt impartial ca tont rumanu, fratica) Si-atunci, ce faci tu p-aciia, zapacit celavek, adica ?? :roll: Izgonesti baietii capabili sa-l izbeasca-n cojonace precum un promitator berbec pe Iuda cel tuarek, si asta numai si numai spre a te razbuna ca un zevzek pen’ ca Patrasconiu e pretin cu Tismaneanu si alti asi ai intelighentiei de tarrot, pe care-i urasti ca un turc patriot pe un grec zelot ? Pai, mha, de-aia te-a angajat Cupola, cu fulgi si cu dosaru-ti de Camila cu tot, ca sa te comporti ca un ferentarist netot? Chiar vrei s-o iei in bot, bey, spuley? Vezi ca acuma il dau jos pe Sfantu Niculai (nu ala din cer, nu fi idiot) si te-ntorci la Mititelu la Dolj sau Olt. Asta-n caz ca nu revii la strung de tot.

ps, avp: Am preferat sa nu ma adresez direct lu C.Patrasconiu, care nu m-a avut niciodata la inima, neplacandu-i independentza mea si “moderandu”-ma adesea aciia, ceea ce mi s-a parut mai degraba penibilissim, la un hom ce se pretinde amic cu “elita” liberala, cum ar venea, decat ca drea. Hic et nunc, sunt, pe bune, alaturi de el, insa il sfatuiesc sa renunte la prostu obicei de a-l mai modera, banna, bagateliza sau chiar – horribile dictu – ignora pe AVP, in caz c-o mai avea ocazia sa profite de sfanta libertate de expresie (pentru salvgardarea careia avp a suferit candva mult mai multe decat sufera el, cp, acuma, aloo…) Doamne Ajuta !

No comments:

Post a Comment