Thursday, August 28, 2008

Nu te speria, filadel :)


Nimeni nu e atat de turbat or atat de tembel - dintre cei carea au avut atata minte incat sa sparga gingasul atomel, aloo - incat sa vrea un nuclear rasbel, fiind sigur ca va pieri si el. Nebunii or sinucigasii stau in spital, la carnaval, in boardul afacerilor locale sau globale, pe bancile guvernelor or parlamentelor mondiale, ce sa mai vbim de masele populare speriate de bombe din nascare sau de elitele de la gargaroasele editoriale ori de cele spleenate tare din lupanarele culturale de cinizmu si de lene, insa nu la pupitrul armelor fatale, nene, unde DOmnu, care vegheaza asupra progeniturii sale de pe Planeta-Ou inca de pe cand era un simplu "EU", n-asa? nu pune orisice mbou or dus cu pluta pe Black Sea, forumelul meu :)

Va fi asa:


Cursa Inarmarilor va continua pana cand unul dintre inimicii strategici va sucumba in cloaca sa, mort de foame si de sete ca gherganu cu fontana la perete :idea: Asta e pohta Sortii, mey, care va face sa piara de pe fatza Pamantului idiotii, molicenii, mafiotii si ilotii, bagabontii, fundamentalistii, habotnicii, kaghebistii si hotii, pregatind calea Embrionului ce va iesi de subt coaja Planetei Albastre, atunci cand pamantenii vor fi cu totii un singur Glob - un singur Rai printre miriade de infernale stele - si vor invia mortii, dear forumele

3 comments:

  1. Ai dreptate maestre. O dreptate globală care nu dă doi bani pe timp. Este prea devreme pentru capetele goale-seci să priceapă şi pentru prea mulţi ochi orbi să vadă. Pînă la epuizarea cea mare însă profitorii mărunţi vor vrea să-şi împartă felia de tort, dacă se poate, în cel mai frust mod posibil.
    Şi se poate ... iată 11 septembrie 2001, iată Kosovo şi iată Georgia care poartă nume diferite doar pentru că încă nu ne pricepem să le dăm un singur nume. Ăla potrivit.

    ReplyDelete
  2. esti optimist. daca nu iese si apocalipasa-i goala? cum nu am credinta nici nu mai apuc macar sa-l vaz pe Unul sucombind de foame sete ca codru verde din fata garii.

    ReplyDelete
  3. Nu te speria maestre Viorel. :) Îţi retransmit încurajarea. Dar nu fiindcă idioţii n-ar fi în stare s-o comită ci doar din sinceră fraternitate. Este dovedit că dacă un lucru se poate întîmpla el se va şi produce fără să aibă vreo legătură cu inteligenţa sau responsabilitatea. kaşa-i animalul ăsta om făcut. Să nu-l doară nici la banană de semenii lui.

    http://cotidianul.ro/quod_erat_operandum-57698.html

    ReplyDelete