Friday, November 28, 2008

ProDoc

La valoarea ta intelectuala (pe care o admit deja) si morala (pe care ti-o reclami), mi se pare complet lipsit de dignitate sa te prefaci a nu sti ca asa-zisele atacuri electorale reciproce dintre PNL (partidu tau) si PSD nu sunt altceva decat tactici de marketing electoral menite sa pozitioneze corect cele doua entitati politice fata de bazinele lor electorale traditionale (electoratul de dreapta, respectiv electoratul de stanga), diminuand astfel la maximum probabilitatea ca o parte din aceste bazine sa migreze catre PDL, in timp ce-n realitate intre cele doua partide "inamice" exista deja o intelegere ferma de alianta dupa alegeri. Cu alte cuvinte, mi se pare culmea ipocriziei - la un om ca dta - sa te prefaci a nu sti ca partidul tau se va alia tocmai cu partidul pe care azi il consideri "cel mai abject". Macar Carta (ca si Pata, ieri) e sincer: el spune ca va alege "raul cel mai mic".

5 comments:

  1. nici macar nu e ipocrizie. e pur si simplu neobrazare pentru ca-si crede interlocutrii prosti.

    ReplyDelete
  2. E mai productiv să vorbeşti cu un perete decît cu personajul în cauză. Să-i zic hedonist de duminică sau narcisist de ziua a şaptea? Nu e decît varianta mai spălată a lui hendrix.

    Oricum ce rămîne valabil în duelul ăsta verbal e că a determinat un răspuns de bun simţ al unui om de bun simţ pe care, în final, l-am citit eu şi alţii. Asta mi se pare cel maiimportant.

    ReplyDelete
  3. Interesant duelul verbal din Ev.zilei cu V.Gurgu,pro doc si, chiar ,si replica data lui Carta..interesant si...incitant.Din toate aceste dueluri invingatorul esti tu,V.Padina...
    p.s. imi permit sa te tutuiesc ,avind in vedere ca sunt un pic mai batrina ca tine...

    ReplyDelete
  4. Cine cu cine s-a aliat dupa alegeri, bey AVEpel? Nu cumba partidul tau (dpedelic) cu partidul afin, al lui Ilic? Bey, Avepel, bati campii, monser, bati campii...

    ReplyDelete