Thursday, February 26, 2009

Aloo, Monica...

...vezi-ţi naiba de treaba ta...! :)) Chiar, cine crezi că te-ar putea susţine, fata mea...? "Elita"...? Păi asta a fost de când se ştie cctă pe ea, când nu a fost o putoare sadea, iar în plus, la rigoare, o poţi cumpăra mai repede decât ai achiziţiona o maşină de spălat - cu storcător sau ba - la "Unirea". Şi chiar dacă, să zicem, s-ar găsi f'un "elitist" mai tra-la-la, care să creadă că tu eşti Jana d'Arc, iar el noul Cavaler din la Mancha, căruia i-a sosit ora să le dea gata pe Morile de Vânt (nicio aluzie la d.Vântu, aloo...) din ţerişoara noa', ei bine, după prima-ţi întrunire fondatoare, ocazie cu care tembeliziunile cică naţionale şi teletrombonitoarele comerciale vor focusa numai pe pungile de subt pleoapele domniei tale şi pe chica nespălată a cavalerului tristei figuri, ragazzi şi paparatzzii vă vor zice mumos "auguri!", dar fiţi siguri că nu veţi mai poopa nikagda - după aia - la nicio emisiune la băieţi în platou, pe niciun shapou, la niciun talk-show, iar dacă totuşi o să apăreţi - din când în când - pe blogu meu, să ziceţi merci, zău, şi să fiţi convinşi că l-aţi apucat de picior pe Domnul Zeu... ! LOL

Ce să mai vbesc de publicu' despre care dta crezi, poate, că-ţi va ieşi-n cale cu flori, ţambale, chiote mobilizatoare, lăute şi chimvale, întâmpinându-te ca pe Ana Ipătescu Redivivus sau ca pe Zeiţa Justiţiei, aia oarbă, dar Salvatoare, a...? Oh, doamna mea, n-aş vrea s-apuci ziua aia ce te va băga în dambla, când vei constata că mulţimile cu care vrei să liberezi Românica de bandele de baroni şi de leghiunile de tovi & securişti autohtoni, deci mulţimile alea entuziaste ioc, pardon, foc, strânse ad-hoc pe palma de loc din preajma ta (inclusiv băbuţa de la singura mansardă de unde ţi se face semn cu-o batistă or poate cu-o basma, plus, de altfel, personajele din stânga şi din dreapta-ţi, cum ar venea), sunt compuse, shiit ! : dintr-un jigărit ochelarist, un bărbos c-un vag aer de ex-artist, un poesel abramburist, un roker jemanfişist, un pensionar securist (care speră să le-o tragi colegilor ce l-au făcut f.trist, din pricină că i-au tăiat din penzia cu care nu-şi mai poate agonisi nici măcar jumate din buticul vecinului sereist), un timid onanist şi alţi câţiva militanţi despre al căror aer futurist chiar că n-aş vrea să mai insist. A, să nu uit: istoricu' meeting al lu domnia ta va fi urmărit de după tradiţionala-i perdea şi de Conu Leonida, păi cum drea, precum şi de coana Efimiţa, care nu se phootea să lipsească chiar ea de la noua revoluţie, n-aşa ? Te-ntrebi oare unde ar fi restul boborului doritor de schimbare din Românica ta ? Păi, după socoteala mea e plecat în Espana, la căpşuni, şi-n Italia de geantă latină, ca să zic aşa, care, culmea, îi tratează pe revoluţionarii rumâni ca pe neşte violatori cam nebuni...

Să zicem că va urma, mdea, dacă chiar o să mă conving că n-ai vbit şi tu aşa, de disperare şi inimărea.

7 comments:

  1. maestre, din päcate ai mare dreptate.

    dar nu este räu sä stie d-naM: MACOVEI,
    cä sunt oameni care o apreciazä pt. ce a fäcut si convinsi , cä ar putea face.

    nici eu nu intzeleg, dece asa o lancezealä?

    ReplyDelete
  2. noi din diaaspora ,am participat la tot ce am putut sä o sustinem.

    este f. apreciatä si inaFARA TZÄRII:
    MULTZI NERUSINATZI; DUS O POLITICÄ DE DENIGRARE INPOTRIVA EI:

    ReplyDelete
  3. au fost plätite la greu de penalii

    descoperitzi, televiziunile.

    eu cred cä este o femeie inteligentä,

    si v-a stii cand sä se aläture luptei din tzarä.

    romanii ar avea mare nevoie, de asa UN OM:

    ReplyDelete
  4. incä odatä multumiri, pt. cantecul lui rusu , postat la thor.


    incerc sä mä abtzin sä o sictiresc pe loda, este o intrigantä, care nu dä pace,
    desi eu nu-i räspund niciodatä provocärilor.

    astia sunt comunistii cu venin, intr-o zi
    se va ineca cu el.

    ReplyDelete
  5. La multe primaveri frumoase !
    Ti-am lasat vreo 4 martisoare in tolba din dreapta .

    ReplyDelete
  6. Ca cifra este ,( dupa o negare tembela a lui Tzepulica ,cativa cu ceva mai mult bun simt n-au staruit in tampenie spre a nu se decredibiliza complet)o demonstreaza chiar ultimile postari .
    Intradevar cele trei bare groase de pe orice produs (la care se vrea a se adauga inca unul : OMUL) reprezinta fiecare din ele cifra 6 si daca cineva imi spune ca a fost aleasa intamplator ( de ce nu 4 de 2 sau 2 de 4) cu toata bunacuviinta de care sunt in stare ca bun crestin iata nu mi-e rusine sa recunosc si nici ,atentie ! frica il voi trimite la originile-i darwiniste pe oricine incearca sa-mi insulte inteligenta ,indiferent ca se cheama Desves, Tzepulica sau chiar Thor!)
    Faptul ca postarea a fost pusa chiar in ziua de Duminica face si mai marsava si demna de repulsie incercarea tipic anticrestina (iudaica) de a strica o sarbatoare religioasa a romanilor.
    Maestre va respectam si pana acum ,pentru mine atitudinea dvs de bun roman nu mai trebuia demonstrata,dar faptul ca nu v-ati multumit sa “dati bine ” pe blog si ati ales din nou calea luptei cu fiara ,va innobileaza nespus.
    Aceleasi ganduri de pretuire si Luminitei!
    Asa sa va(ne) ajute Dumnezeu !

    ReplyDelete
  7. Radule,
    aci ne cam potrivim.

    ReplyDelete