Thursday, February 19, 2009

Of, dle coleg

Cetindu-ti primele rândurele, al căror tâlc humoristic chiar mi-a făcut plăcere să-l dezleg, descoperind amuzat că poţi fi şi-un blând berbant bleg atunci când e vba de nevastă şi de drăgălaşu-ţi imberb, ca orişice tată de familie de pe globu întreg, normal, crezui că-n fine ai ajuns ca romanu la mal - nu rromanu, aloo, căci atunci ţi-ar fi fost fatal… - şi, drept recunoştinţă pentru Domnu ideal, ai uitat până şi de-al nost’ marinal, hotărând să-l bagi în pisica penelopii pe mogulu comanditar şi să revii, fire-ai să fii, la poantele fistichii et alii poesii cilibii, de pe când eram noi mai juraţi & nevinavaţi copchii… Când colo, constatai că pasămite d-aia-ţi băgaşi până şi sfânta familie în al fabulei grai, ca să ne faci să-nghiţim acelaşi banc răsuflat , ai…? Ei bine, odiosu-ţi pirat o fi el o figură, iar chestia cu ungurii chiar că mă făcu şi pe mine să duc mâna, cam mirat, la gură, dar tu eşti o lulă, mey… :) Şi-acum mă taie dacă vrei, cotidianu.ro, hey, şi-aruncă-mă la lei (căci n-am io norocu lu Mircea, de eurei, d-ăia cu miros de gaz în ei şi mârtacii mititei… lol)

4 comments:

  1. PLUS BELLE LA CRISE,MOINS CHERE LA VIE???
    Oui, j'ai mélangé la ratatouille et Je rectifie l'assaisonnement..
    DOMNULE SCRIITOR DE SUCCES AL SOCIETATII CAPITALISTE ORIGINALE DE TIP DIMBOVITEAN::: PARDON!!:::
    SILENCE, S'IL VOUS PLAÎT.....MERCI!


    draga web,
    am postat de mai multe ori un mesage care intirzie sa apara;;;;;;;;;;
    ce se intimpla??????????
    exista cenzura pe forumurile ziarelor Romaniei Europene?
    va asigur ca daca mai continuati de aceasta maniera forumurile voastre vor semana din ce in ce mai mult cu discutiile ,,SMECHERE,,pe care le aveam in TABERELE DE CREATIE ORGANIZATE DE CC UTC.
    Aveti amabilitatea sa dati drumul la comentariul meu??????
    merci!!!
    constans

    ReplyDelete
  2. MON AMI VIOREL,
    POSTARILE DE MAI SUS AU FOST TRIMISE AICI:
    SENATUL EVZ: Criză teribilă, monșer!
    EDITORIAL SEMNAT DE MIRCEA CARTARESCU ,,POET SI SCRIITOR GONFLABIL,, RASFATAT AL CAPITALISMULUI ORIGINAL DE TIP DIMBOVITEAN

    PS.
    ,,Ei bine, odiosu-ţi pirat o fi el o figură, iar chestia cu ungurii chiar că mă făcu şi pe mine să duc mâna, cam mirat, la gură,,

    c'est pas grave VIORELE......
    PUNE MINA LA GURA SI TUSESTE DACA TU SIMNTI ASA.......
    constans

    ReplyDelete
  3. AVP;

    NU TE MIRA. astia sunt cameleoni, dizidentzi cand trebuie, guristi la curte, gascä de intretzinere si profitori de moguli.

    este jenant si dezgustätor, cä nu-si dä seama ce urat a inbätranit.

    ReplyDelete
  4. salut, my friends. bine ati venit pe-aci :)

    @constans, am vazut comentariile tale la locurile de bashitina... Saracii mircesti (amandoi) : scriu din ce in ce mai sec (de fapt, mc a scris aproapte totdeauna ca un scoler cuminke, cel putin la ziar...)

    ReplyDelete