Tuesday, May 19, 2009

Povestici pt hysterici & arici pogonici

Despre ce lume vorbim ? Despre lumicica asta de-aici, sau despre Lumea Mare, - Kosmosul din a Trecutului zare & din Virtualitatea viitoare ?

Daca-i vba de lumicica asta mica, adicatelea de Planeta Albastra, asta a noastra, si destul de voinica, la o adica, pai daca ea n-a fost distrusa in miliarde de ani de asteroizi, de comete sau de fratii nostri de pe alte planete, e f.f.f.f.f. putin probabil c-ar putea fi distrusa de-acum incolo, de astfel de fenomene cucuiete, mey baiete. Plus de asta, e claro ca pe Planeta Albastra, asta a noastra, se-ntampla ceva cu totul si cu totul exceptional, cel putin in zona asta de Metagalaxie ; mai precis, Terra e singura Planeta-Vie care se cunoaste si care se stie, si deci ea si-a creat deja mijloacele de aparare contra a ceea ce-ar putea-o agresa, acest scut de aparare formidabil fiind chiar Biosfera intelighenta d-aicisa, mai precis Civilizatia noa’, care pe masura ce va avansa, va face ca Planeta-Ou (planeta mea ;) ) sa devina tot mai impenetrabila fata de orice ar atenta la integritatea sa, aloo...

Nu vor trece niciun un milion de ani (care fata de cele cateva miliarde de anisori anterioare sunt ca un fir de praf fatza de Soarele-Clocitoare), iar Planeta-Ou va fi gata de re-insamantare in Metagalaxia inconjuratoare, astfel ca la sfarsita sfarsiturilor Alfa Male (samanta Atomului Primar, ce momentano zace in burtici sau intre picioare de vietuitoare inseminatoare, ca intr-un cuibar) sa se acupleze cu Omega Female din Final, rezultand o noua Entitate bing-bangatoare... :shock:

Evident ca vbesc pt peretii astia, in lipsa unui auditoriu la fel de genial, dar bine ca pot sa scriu fara cenzura, macar... lol

7 comments:

  1. Daca inteleg bine ,ai mers pe ultima varianta?
    "Planeta -Ou"a ta,isi va relua ciclul in alt univers ?Atunci ,cu asta a noastra , ce se va intimpla ?Va fi o super Nova care-si va rasindi "samintele"din burticile vietuitoarelor , sub un alt Soare clocitor?

    ReplyDelete
  2. Secret... ;) Citeste-l mai intai rand cu rand pe Poet, dar nu ca un scoler sau lector proclet, gusta-i toante fatzetele de filologic gurmet, iar pe urma mai vbim, drak, pardon, drag baiet... (sau fetik impaiet...? ;) )

    ReplyDelete
  3. Da,l-am citit pe Poet ..Chiar i-am gustat ,dar nu "toante fatzetele de filogic gurmet",ptru ca ele sunt multe si cam ciudate :D ..M-am cam ratacit pe Planeta ta ..? Asta inseamna ca sunt un biet "scoler sau lector proclet"?.Oricum ,miine voi reveni cu temele facute.Hai,pa !
    P.S Ma bucur ca esti vesel !Sa cred ca ti-ai schimbat strategia ?

    ReplyDelete
  4. Sunt vesel ca sa nu fiu mort de frica... :oops: Dupa ce ca Planeta asta e asa de mica, io n-am nici nemica strans, macar ca o furnica, in zilelele astea de groaza & lipsa de papica... Caci ingeniu de avepica nu-mi va folosi la nemic, nenica, n-asa...? :roll: Hai paa...

    ReplyDelete
  5. Ai un suflet mai bogat decat pot duce cei mai multi dintre noi ...
    Asa ca nu te mai vaita atata !

    ReplyDelete
  6. salut ! "anonymous"de mai sus am fost eu ,cind inca mai...."cloceam" ?!! :roll:

    ReplyDelete
  7. You, my Stely...? :rol: Nice !

    ReplyDelete