Wednesday, August 5, 2009

Daca tot te dai Judex...

...ce-ar fi sa-ncepi investigatiile tele cu afacerea FNI, Cornele? Sau cu afacerile lu Felix Motanu (ai auzit de el ?). Sau cu afacerile lu Dinu Paturiciu (ai cetit "Ciocoii vechi, dar noi", de tov. Ivan Ilicioi?)

Bine, poti sa-ncepi si cu afacerile lu Base - ca n-o fi frate cu tata ? -, dar ce garantie am eu, cetitoriul impartial ca tont rumânu, că, tu fiind platit de Vantu mai bine decat un ministru, iti vei continua investigatiile justitiare cu afacerile lu SOV ?

De fapt, nu te intereseaza decat Base ista, n-asa, mey, zmechere ? Pai asa spune, omule, nu ne mai ameti cu baliverne despre cat de investigator liberal, crestin si democrat esti tu sau cat de slujbas al presedintelui e Tismaneanu.

Vorbeste cum ti-e portu si poarta-te cum ti-e vorba.

Atata tot.

5 comments:

  1. De ce nu întrebai de FNI acum 4 ani, cînd Vîntu era omu' lui Base. Te compromiti, batrîne.

    Si cum se face ca în tara asta, unde tu ai luptat împotriva comunismului, asa-i, esti înconjurat de comunisti resapati?

    ReplyDelete
  2. In fine, la mine pe blog: Nistorescu explica in limbaj nastasian cum sta treaba la acel ziar pe care l-a preluat...

    ReplyDelete
  3. Maestre, I love you ca drea'!
    Da' ia arunca-ti tu ochiul egzpert mai djios si zi-mi, al cui alter ego zbanghiu o fi ista, a?! Hai, ca m-ai dat gata cu asta, nu chiar ca la dentist, da' orishicat, al drea! Da, mey, adevarat ca tont rumanu sadea, impartial si in acelasi timp ubicuitos liber shimbist, ha-ha! Pupa-te-as!!! Zau asa . . . ; )) )) ))
    Si, rogu-te, poesel, nu te opri, ci zi-i asa, de off (ori din off) lu' Cine-Tu-Stii, sa-mi cante iar anima! . . .
    Hai pa si ne-om mai auzi ori vedea? Candva? . . . ; )

    "miss_mytcor 05-Aug-2009 11:42
    Se sparge buboiul !
    laur22 (05-Aug-2009 06:28)
    Nistorescu are dreptate
    Managerial vorbind ar dreptate .
    Are dreptate sa renutze sa mai platesca gunoiul jegos la
    Incepe sa curga puroiul post-revolutionar , valuri, valuri portocalii!
    Bravos Laur pentru taria opiniunilor tale!
    Chiar daca nu sunt 100% de acord cu unele dintre ele , in general ai spus lucrurilor pe numele lor adevarat.


    Sunt absolut de acord cu tine Laur , ca primul semn de normalitate ar fi revenirea in formatul Forumului Cotidianului la dialog adevarat si renuntarea la para-editorialele din subsol si la inductia magnetica subliminala a propagandei partinice, unidirectionala, la supusenia gretzoasa drapata in , CICA, convingeri democratice .. ...de dreapta si anticomunism ????

    Aiurea, pupincurismul si ploconeala pe bani publici in fata lui Voda au avut din toate vremurile un singur nume : LICHELISM !

    Primul pas necesar trebuie sa fie excizia spamurilor imunde care inunda acest Forum ,aproape toate fiind provenite din doua surse diversioniste :
    aparent unii conciliabuli de la Trei Coceni sau din Modrogan si , surprinzator, sau nu (??)chiar , sau mai ales, din ....Redactia Cotidianului & afinii !!!!!

    In ultimul timp atmosfera este irespirabila pe Forum, monopolul oranj dictat de Biju, TRU, Nutza Balconista et co. fiind un ''must to do ''.

    Si Biju , acest Oblio , nu-i asa , al Democratiei, se vaieta azi de cenzura, cata vreme gruparea lor oranj instituise un adevarat embargo pentru cei care postau ''altfel''. ....
    Jenant pentru un intelectual, ordinar pentru un jurnalist si caracterisitc pentru un om lipsit de caracter

    115
    miss_mytcor 05-Aug-2009 12:25
    Viorele, nu delira inutil
    pastreaza-ti energia neurotica vitala ,qi-shin, pentru momentele critice de la audierile lu\' Nutza Biciclista si, mai ales, pentru turbulentele atmosferice ce vor fi iscate de Noiembrie , ultimul bal !
    ...cat priveste saltul inutil in gol - bungee-jumping, executat free style , pentru micul Tischmenitzki, da , ai dreptate...korekt , el nu este slujbas al Presedintiei....

    ....ma rog, in nici un caz al Presedintiei Romaniei....el are alta agenda , un fel de junghi, sau joint ....sau cam asa ceva ......"

    ReplyDelete
  4. Felicitari, Viorel Padina !!!!!!!!!!!!!!
    Astept cartea !
    Cum se va numi ?
    Te aspept cu noutati pe MountThor .

    ReplyDelete