Wednesday, August 19, 2009

Hai că-n privinţa lu Sică o nemeriş

Ista e un dulău de caniş ce se crede ciobănesc german de Periş, dacă vă phooteţi imagina o specie mai caraghioază ca drea... Singuru-i merit de vicepreş al partidei galbine ca lămuia e că finţiuţica asta cu gura moale, dar cică tare, pare să fie mai enervatoare pt fiara de la Cotroceni, cam aşa cum un bărbătuş de reni ar fi pt Mamutu Lânos descoperit recent - parcă - la Pârţuleni. O să prinză Sică Vulpile din Vie când o face plopu pere de razachie, iar răchita micşunele de păpădie, olelie lie...

2 comments:

  1. Vad ca deja ti-ai schimbat parerea cu privire la EU.Ma gindesc la faptul ca o considerai cindva o piatra de moara atirnata de gitul lui T.Basescu.Acum ma sperie pe mine perspectiva asta.Vad ca tu esti relaxat si-i plesnesti fara mila .Eu ,insa ,sunt cu moralul la pamint.Este ptru prima oara cind ma simt fara idei si fara optimismul pe care credeam ca nu mi-l voi pierde niciodata.
    Cum crezi ca vom iesi din rahatul asta, care navaleste peste noi,AVP? Vom mai putea sa le bagam votul pe git nenorocitilor astia ,care,iata,se aduna in haita si musca cu disperare, ca niste jivine tot mai flaminde ?

    ReplyDelete
  2. Stely, nu mi-am schimbat parerea in cestiune nici macar cu o virguala. Adica e tot aia de aici. Insa asta nu inseamna ca Sica ista nu e un tembel, sireac de el. Il papa vulpea cu pene cu tot pe gugustiucel, vulpea nefiind consoarta lu cocosel, aloo...

    ps. Sper sa-ti treaca supararea cat mai repede si sa te-ntorci pe MountThor. Acolo sunt prietenii nostri in carne si oase si te asigur ca nu sunt nici pe departe cei mai rai rumani, mey. Din contra !

    Asta e situatia, natia si tratatia...

    Hai pa, draga mea

    ReplyDelete