Monday, August 10, 2009

Păi, bine, măh, Cornele...

...d'aia te-aduse nen-tu Sov aci?? :roll: Pentru pâre de mărunt fitilist contra postacilor inimicilor pedalişti, pt denunţuri anonime, de becisnici farfurizi or brânzoveneşti guvizi, pt injurii fără stil, deci nici măcar de autentic golan or mârlan sau de ferentarist d-ăla de maidan sau pt alte asemenea compuneri şcolăreşti ori de gazetă of perete din iepoca lu tov Stan, nenea de la strungăria d-antan? Io credeam că numai stilu-ţi oral de orator de saivan sau furiile-ţi de cioban, cu care ne-ambetezi la emisiile lu creţuleasca, duduia neagră-n ceru gurii ca basca şi intoxicatoare ca feteasca regală altoită cu smoală, au căpătat o alură net nasoală, mai ales cand le pui în lucrare şi după ce-ţi umectezi gâtiţa c-un Jhonny alergator de ciocoiască fală, însă văd că de la o vreme şi scrisu-ţi seamănă cu mugetu unui plăvan făr de zăbală, adicătelea e simplicissim, telefonat şi uniform ca o carte poştală de docentă natantoală, aloo... lol

Unde sunt, bey, marile dezvăluiri despre Mituitorii Băsei, hey...?! Dar reportajele despre ciracii grei ? Dar atestatele despre caritatea lu Vântu-beneficiu, despre onestitatea lu Felix Motanu-agariciu şi despre integritatea lu Dinu Păturiciu ? Despre minunile Mătuşei Tamara când vei mai scrii, mey ? Dar despre serile de lângă Moscova, de pe vremea când Ivan Ilici scria tovărăşeşti poezii cu slove roşii, iar nu scenarii pentru revoluţii et alii mineriade fistichii ?

Hai, fugi naiba de-aci, dacă aveai atâta minte încât să rămui cu milioanele pe care le-ai adunat într-o vreme când ai fost confundat c-un gazetar şi chiar scriitor adevărat, şi asta numai pt faptu că tovii şi băieţii te-au prezervat într-un borcan formolizat (în vreme ce pe Adevăraţii Arnoteni i-au boicotat), ai fi rezistat dreq, preste mode şi timp, în al intelighenţei Ro olimp sau măcar pe-un dâmbuleţ telectual mai tâmp; aşa, vei dispărea odată cu iepoca ta de activişti mai mult or mai puţin sadea, cu-alde mititelu et compania... Hai paa

2 comments:

  1. Hear, hear! Vocea micului shnapan mioritic sudist . . .
    O sa ti le pun si tie incet-incet pe tapet, sa stie lumea (nu aia de-o teapa cu tine!), astia de te mai cred mare patrihotz . . . Biet Cicero pigmeu cu tupeu cat Everestul . . . Nu, bey, nu Cicero al antichitatii! Stii tu care, al mai dincoa' de hystory . . . WTF!

    ReplyDelete
  2. Cum stii tu sa scoti mizeria din oameni, la suprafata, AVP ..!! O asemenea caracterizare si evidentiere a intentiilor "bicisnice"al acestui "autentic golan" .."or'mirlan...de maidan" care s-a saturat sa-si verse"furiile de orator de saivan" si a plecat la un ziar unde a zvirlit peste bord ziaristi care chiar daca mimau obiectivitatea, prezentau un pericol ptru unicul demers, care sa aduca linistea si prosperitatea unui excroc, caruia cindva el insusi i-a intuit caracterul de autentic mafiot ..
    P.S.
    anonymous,dupa ura pe care o versi catre maestrul AVP ,imi dai impresia ca esti fie persoana in cauza ,fie "pretinul"Romosan ptru care te-ai facut de kkat, imediat ce te-ai instalat ca un vizir in fruntea unui ziar care in curind va ramine o fituica numai buna de pus pe oala cu rahat..

    ReplyDelete