Tuesday, August 25, 2009

Sistemu Ticalosit vs Base

Cand te lupti cu Sistemu Ticalosit, te poti astepta sa fii impuscat macar cui shit, n-asa...? Si (mai ales in tzerisoara asta a noa') poti fii sigur ca la un moment dat vei ramane singur ca drea', iar Titirca Inima-Rea (rumanu clasic, cum ar venea) va concluziona ca mai rau ca pe vremea ta (deci nu a Sistemului Ticalosit, pai cum naiba) n-a fost nici pe vremea ciumii lu Caradgea, n-asa? Pe cand daca Sistemu T ar scapa de nea Base, dintr-o data ne-am redresa si-am ajunge iar ca-n Iepoca multilateral demolata sadea, in care 100.000 de baieti isteti plus 100.000 de tovi mistreti (adicatelea chiar septelu cu dosarele clasificate, pe care "Iuda" le-ar vrea scoase la iveala, iata) liubeau aceeasi dodoloatza fata, reshpektive pe numita R.S.R., actualmente cica onorabila si maritata cu burjuiu' S.C. (Sistemu Capitalist, pt cine nu stie arhondologie, aloo), dar care continua sa se poope netulburata (eufemistic vbind) cu tonti baietii si tovii care inca mai e, he-he-he, si pe care iuda de Base vrea nu doar sa-i scoata la penzie, dar sa le cam puna si bratzarile, pardon, centurile de castitate, bre. De aici furiile - inde irae.

9 comments:

  1. Ai dreptate ,AVP .!Sper ,insa ,ca T.Basescu sa se comporte in toate cazurile, la fel ca in cel cu firma de ..expozitii..Cred ca stia ,dar a vrut sa-l prinda pe Cazacu.Afost o capcana ,dar precum vorba proverbului ,ca; "cine sapa groapa altuia ,cade singur in ea."Sunt disperati ,ca reactiile lui T.Basescu sunt imprevizibile ,si nu le pot controla.Chiar astazi l-am auzit pe C.Rogozeanu ,cum era convins ca T.Basescu a fost luat prin surprindere ,deci nu a stiut..iar daca a stiut si a reactionat regizat,merita un Oscar ??!
    La ora actuala sunt destule dovezi ca indivizii s-au organizat in stil mafiot ,cu scopul clar de a-l anihila.Eu sper ca T.Basescu sa reziste,ba mai mult ,sa-i prinda in flagrant ,asa cum i-a prins E.Udrea.Pe scirba de SRS n-o poate de in judecata..E vorba de libertatea de exprimare ..Are citeva elemente de legatura pe care le poate prezenta drept adevaruri.
    Sa ne ajute D-zeu ,sa trecem si peste asta!.
    P.S.Ieri am trecut prin momente groaznice ..Era cit p'aci sa-l pierd pe sotul meu.A lesinat si a stat in stare de inconstienta pret de citeva minute.Am crezut ca a murit.Am tipat ,l-am plesnit ..iesea putin din lesin ,apoi intra din nou..Am chemat salvarea ..A avut tensiunea sase.. Totul a plecat de la o cazatura de pe o scara .S-a lovit f.tare in zona lombara si a venit acasa cu un hematom cit un cap ..I-a afectat rinichiul ,in asa fel incit se blocase,iar zona abdominala era tare ca piatra.
    Acum este la Bucuresti ptru investigatii mai ample.Deocamdata are f-ctile restabilite .Rinchiul n-a patit nimic..Sa vedem ce spune tomograful, privind alte zone...Pe mine nu m-au luat azinoapte in salvare ,dar s-a ocupat baiatul.Daca va fi nevoie ma duc si eu,dar deocamdata ,copii si el, mi-au zis sa stau pe loc.Sper sa nu fie nevoie de vreo operatie ,desi are si o hernie pe care vroia s-o opereze dupa ce termina cu treburile pe care si le-a pus el singur pe cap.
    Hai,pa ..si Doamne ajuta !..Scuze ptru ocuparea spatiului cu probleme personale.Am scris numai ptru tine .. daca crezi e nevoie , baneaza-le.

    ReplyDelete
  2. Prin ce-ai trecut, draga mea prietena ! Din fericire - slava Domnului ! - acum sunt sigur ca lucrurile incep sa mearga spre bine ! Doamne Ajuta !

    ReplyDelete
  3. Multumesc ,maestre ! Sunt in drum catre casa.Ii astept (pe el si pe Alex,baiatul)cu budinca si friptura la cuptor :D
    M-am gindit tot timpul, si, la tine ..Si tu ai avut momente grele ,dar cu ajutorul lui D-zeu am scapat cu totii.
    P.S.Un moment amuzant la comisia E.Udrea .."Ludovic Organ"!!..o greseala de scriere din partea ministerului .Elena U.si-a cerut scuze public.

    ReplyDelete
  4. TOT BINELE DIN LUME SI SÄNÄTATE INTREGII FAMILII:

    CELE MA DRAGI URÄRI FIULUI SI O CÄSNICIE CU MULTÄ DRAGOSTE:

    CU PRIETENIE: theo

    ReplyDelete
  5. Casa de piatra tinerilor insuratzei !
    Distractie maxima ! :lol:

    ReplyDelete
  6. Stely,
    sper din tot sufletul ca sotul tau e bine , sanatos .
    Poate-ti faci curaj si vii inapoi.
    A fost o chestiune de moment , ne-ai shocat atunci .
    Nu cred ca supararea ta sau a altcuiva este una irevocabila.
    Numai bine si te astept !

    ReplyDelete
  7. AVP ! Ii doresc puiutului tau (oricat ar fi de mari, pentru noi tot puiuti raman, nu-i asa? ) tot binele din lume,sa strabata ,impreuna cu tanara-i domnita, viata mana in mana sub razele iubirii.Tie si domnitei tale, va doresc multa sanate sa va bucurati cat mai mult timp de copii , de realizarile si fericirea lor.Din tot sufletul,LA MULTI ANI si casa de piatra pentru copii si...nu uita, nu ai pierdut un fiu, ai mai castigat o fiica :)

    ReplyDelete
  8. tonomatele psd sa traiasca, ca basescu le scoate fisele din cap...

    intra si la mine pe blog, macar la misto, azi discutam despre Povestea lui Nea Uiliam Englezu...

    ReplyDelete
  9. AVP<
    Casa de piatra si multa sanatate !

    ReplyDelete