Thursday, August 13, 2009

Te bagi singur in seama, Cornele

Nimeni, in afara lu Galagher ista, nu te vedea presedinte, decat poate la Asociatia de Locatari din raza viloiului in care huzuresti, sau la FC Recolta Pulesti. La cat de zgarcit se zice ca esti, dar la cat esti - totdeodata - si de plezirist, ca orice saracan de cotofenesti ajuns burjui gentilom de bucuresci, n-ai fi fost tu capabel sa trudesti sa te belesti pe un salar de fazani belferesti, iar ca sa-mparti cu altii si sa te procopsesti nu c-ai fi vrut sa te feresti, la cat de pohtitor esti, dar n-ai fi avut inima s-o faci, harpagonule ce-mi esti, si-atunci ai fi ramas cu destiu-n gura, daca pricepesti, plus ca n-ai fi avut tu atata minte sa ne trombonesti ca esti altceva decat un scartza-scartza pe hartie, care n-ai scris la viata ta nici macar o poesie mai fistichie, ci doar aceeasi proza kknie, nici prea prea, nici foarte foarte, badie, si-atunci cum ai fi phootut fi presedinte, de exemplu, mie, olelie lie, in caz ca n-ai fi fost barem securist de omenie, care deci sa-si stie macar propriu-i dosar si sa nu se creada singur o Camila blanca vie, halal. Pai, iti dai seama ce-ar fi jonglat Marele Papusar cu-al tau dosar, din moment ce pe bietu Base il terorizeaza si-acuma (dupa ce toate dosarele au fost varsate la CNSAS in sertar, n-asa...?) cu 3 randuletze scrise de un securist magar si deci nici de manutza sa, macar...?

Asa ca nu te mai da mare judex revolutionar la SOV in pahar si recunoaste ca - cel putin, n-aşa? - am har.

Hai pa, fugi dreaa.

7 comments:

  1. Viorele, Viorele, de esti tu acela nu-ti zic de mama eu.

    Te-ai apucat de bautura? Nu-i bai, ca bautura-i buna si mie-mi place, da Viorele, tu faci urit la bautura, f. urit!

    P.S Stii cit de mult mimi plac psurile, nu pot sa cred ca m-am putut insela in asemenea hal in privinta ta. Spune-mi ca nu-i adevarat, e poate un virus, o cloana a ta, infectata si paroasa..

    ReplyDelete
  2. Tigane, mai bine ai tacea drea, caci mi-e rusine de rusinea ta... Abia mai incoace m-am prins ce e cu tine, ei, dreace, lace, varcolace...

    Hai s-o lasam balta, bey... Nu discuti aci cu niste spuley.

    Vezi-ti dreq de treaba ta.

    ReplyDelete
  3. Leb wohl, fostu meu prieten!

    Dumnezeu sa te aiba in paza!

    ReplyDelete
  4. Dupa ce vii si ma-njuri de mama in casa mea, to(n)t tu de superi, pai cum drea... Ca doar suntem in Tigania Mare, n-asa...?

    Dzeu (care traieste prin noi, cf teoriei Planetei Ou) are grija de sine, domnu meu, caci doar n-o fi un Bow... Cura te ipsum !

    ReplyDelete
  5. Tighy, nu te prosti, stii ca si io am tinut la tine ; dar daca te iei de mine si nu ma lasi sa-mi fac damblaua chiar si inhaitandu-ma cu fitecine (fitecine pt tine), io insa fiind convins ca asa e bine pt tzerisoara dodoloatza de frati, cognati, fini si afine, sa-ti fie rusine, bey... :oops:

    Hai, sterge-ti mucii si fii pe pace, caci sangele unei vechi pretinii apa nu se face, aloo...

    ReplyDelete
  6. ce cauta tziganu'n jarmania ?
    apropo: va cunoastetzi ?

    ReplyDelete