Monday, September 14, 2009

Ei, si...?

De "liberalii" comunişti n-ai auzit...? sau de "conservatorii" puristo-securişti... ? Iar patronatu care te plăteşte pe tine ce-o fi fost, mey, rumine : un angel radios printre angelii negri, de bine...?

Păi, măi, ce credeai tu că se putea întâmpla cu ţerişoara asta, ai cărei cetăţeni majoritari seamănă cu tine, cu komandor sau cu elenika şi care până la revo aţi dormit duşi, asta-n caz că n-aţi făcut şi voi parte dintre iepocalii trepăduşi, dintre cei pătrunşi de spiritul marxist-leninist şi care s-au lăsat conduşi, tunşi în cap sau utuţi în Ur de "detaşamentul de avangardă" ăl mai pur (în neam prostia-i de chiaur...) ? Iar după revo, aţi aşteptat ca senioru Coposu şi cu-o mână de bătrâni prin pielea cărora se vedea deja osu şi se simţea mirosu, cum ar venea, să vă scape de toantă moroimea Iepocii Cea, păi cum drea, în timp ce voi v-aţi fi preocupat tot de pielicica voa' de mică lichea sau de propria teşcherea, n-aşa...?

Uite însă că n-a fost aşa, iar de-acuma suntem la mâna & mila Piratului istuia, să ne scape el de cine-o vrea, dac-o (mai) phoootea... Şi dac-o vrea !, aloo... Căci de la voi, neamu lu păcală, tândală şi piţigoi, slabe speranţe, dear boy... :evil:

Apasă pe AVP ca să afli cum or să ne scape Băse @ Serviciile de toante fantomele, bre... :idea:

9 comments:

  1. AVP,
    Imi pare rau ,ca te-ai suparat!.Nu stiu cum se intimpla,dar de cite ori se discuta teme de valoare se cam incilcesc "itele".Ceea ce inseamna ca nu-i chiar asa de rau ,avind in vedere ca te afli prin preajma ptru a le descilci :D. Ai dreptate privind legatura intre virsta si modul de a judeca evenimentele.Eu sunt din acelasi"leat" cu tine,D.Tudoran etc..Hai sa zicem ca Dora ,Lumi etc..au avut niste scapari scuzabile si regretabile.
    AVP..Parerea ta< buna >despre mine ma onoreaza si ma face sa ma simt minunat :oops :,dar imi este teama ca nu sunt nici pe departe la inaltimea asteptarilor tale ,adica ai putea sa fii dezamagit ..vreodata
    P.S. Am vrut s-o postez acolo,dar nu am vrut sa supar pe cineva..Poate aici trece neobservata..

    ReplyDelete
  2. http://www.scribd.com/doc/18191094/Vulpea-liberala

    ReplyDelete
  3. viorel,
    nu stiu care este PAMFLETUL adresat lui bleen sau pleen sau bllen......
    CREZI CA POTI SA-l PUBLICI AICI PE BLOGUL TAU???

    i-am trimis si eu chestia de mai jos.
    CREZI CA TINARUL ESTE CAPABIL SA COMBATA IN DIRECTIA CARE TREBUIE??????

    Comentariul tau asteapta sa fie aprobat

    constans a zis:
    Septembrie 19th, 2009 at 19:28
    draga mirel,
    draga DOMNULE VALENTIN AXINTE,

    am citit in foaia ,,cotidianul'' un articol semnat de un IDIOT cu numele de NISTORESCU ,,Anticomunismul cu cioara vopsita''
    1.
    MA INTERESEAZA ATIT PAREREA DUMNEAVOASTRA(am inteles ca aveti virsta de 34 de ani) CIT SI A POSTATORILOR AGREATI AI ACESTUI BLOG DESPRE ARTICOLUL DOMNULUI IDIOT CU NUMELE NISTORESCU.
    2.
    CREDETI CA NUMAI DOMNUL VIOREL PADINA(AVP) TREBUIE SI POATE SA COMBATA ACESTI IDIOTI?
    EU SUNT CONVINS CA SI DUMNEAVOASTRA SUNTETI CAPABIL,n'est ce pas ?"

    merci

    ReplyDelete
  4. Constans, ma mira ca la intelighenta ta n-ai priceput ce e cu rumânasu ista... :roll: Aveam pretentii, ce dreaa... Hai pa

    ReplyDelete
  5. eu am inteles.
    sper sa inteleaga si VLADIMIR.

    ReplyDelete
  6. Stely Says:

    20 septembrie, 2009 at 11:53
    Thor,
    Vad ca ai ales..Ai ales sa-i publici commentul lui Carol in care am fost jignita ,tu stiind f.bine cine a stat la originea scandaluilui..Ai ales sa pactizezi cu el dindu-i de inteles ca “intelegi ce trebuie” si mai mult sa nu-si “faca probleme” ca te-ai fi suparat..
    Ai ales sa-l mingii pe Carol pe crestet fara sa-i atragi atentia ca aduce jigniri si injurii la adresa unei postatoare fidele care a ales de la inceput sa te insoteasca aici pe motivul ca se regasea in opinii si apartenenta la o cauza comuna..
    Am postat totdeauna la tema ,cu argumente , fara sa jignesc pe nimeni atunci cind nu cadeam pe aceiasi idee..Mergi deasemenea la originea (cauza)conflictului cu Carol privindu-l peAVP si la care am fost implicata ptru singura vina ca am ales sa ma solidarizez cu el atunci cind am crezut de cuviinta..
    Daca nu-ti amintesti am sa caut eu ziua si data cind Carol te-a avertizat ,desi tu il rugasei pe AVP sa publice din”supertextele”lui,sa nu-l ” innadesti” deoarece ar avea nu stiu ce interese ..Atunci am intervenit din doua motive : 1.dintr-un instinct de solidaritate .2.ptru ca tu ai reactionat la fel de anemic ca si acum.Nu l-ai pus la pct.ptru modul injurios in care i s-a adresat lui AVP,ca de altfel ca si acum : “asta”,”astia “,”lipitoare”.Ptru ca tu nu ai facut asta si nici ceilalti nu au catadicsit sa-l atentioneze ca intinde coarda nepermis de mult ,l-a facut pe AVP sa se radicalizeze si sa-l faca tinta unor pamflete veritabile ,in care sa-i arate metehnele si caracterul,iar pe mine sa ma faca sa-i citesc lucrarile , sa-i cunosc actiunile si sa i le apreciez..Nu am facut ceea ce au facut mai toti de aici care nici macar “APELUL CATRE EUROPA”nu au catadicsit sa -l citeasca,dar care preferau sa-l lase pe Carol sa-l ironizeze si sa-i bagatelizeze opera pe care nici el nu facea efortul s-o citeasca.Daca ar fi citit-o ar fi putut sa-i critice stilul,ideea ,continutul ,ca un om civilizat , educat si invatat(doct) ..Nimeni nu i-a cerut nici lui si nici celorlalti sa-l “linga in cur”pe AVP..
    Putea sa-l “linga in cur”in continuare pe T.Basescu si pe PD-listi , ca si mine de altfel, si sa-l ignore pe AVP daca nu era in stare sa produca ceva chiar si critic la adresa scrierilor lui..
    Tu deasemenea ,ar fi trebuit sa sesizezi panta periculoasa pe care se mergea si sa -l opresti la timp…Si atunci ca si acum ai preferat sa pui capacul pe oala si sa treci mai departe fara sa intervii.Ai preferat sa stirnesti un scandal monstru ptru a “curata”blogul de asa zisii “inamici” ptru “a bate seaua” sa priceapa si.. altcineva.
    Asta am inteles eu cind ai ales sa-i lasi commentul lui Carol sa treaca ..
    Din pacate ai ales sa-ti alungi cu”pietre” prietenii adevarati ptru un scop numai de tine stiut si sa distrugi un forum de sustinere sincera si neconditionata a lui T.Basescu..Afla ca toti prietenii pe care eu i-am apreciat la fel de mult ca si pe AVP,ca de altfel si pe tine ,si cu aceiasi tenta “pupincurista” ,s-au refigiat “in corpore “pe alt blog fara nici un gind de intoarcere..Eu am ales sa ramin aici ,sa pun comentarii la tema ,cu destul de mare greutate ce-i drept ,ptru ca sa -l fac sa-si reia activitatea pe fagasul normal ,dar cu gindul de a-i readuce inapoi pe toti ceilalti,la un moment dat.
    Acum iti cer in numele unei apartenente la o cauza comuna ,cu interes national(asa cum simtim)sa-i aduci pe toti inapoi ,sa-ti ceri scuze si sa-l faci si pe Carol sa-si ceara scuze ,iar daca nu ,sa-ti ceri tu in numele lui.. Daca nu o faci atunci da-mi voie sa spun ca “armele “pe care le-ai ales in sustinerea lui T.Basescu sunt bite pe care le folosesti ptru exterminarea sustinatorilor lui fideli si ca ai ales sa faci jocul opozitiei ..

    P.S.asta este un drept la replica pe care te rog (ca si Carol) sa-l publici ,ptru ca la fel ca al lui ,este sincer si spus din suflet ,dar spre deosebire de el ,cu o imensa tristete ..

    p.s Asta e postarea cu pricina ..Ai citit-o! mie imi apare la nr44 la "Axioma al.prez."

    ReplyDelete
  7. Am mai scurtat-o ptru ca nu mi-o primea..
    In concluzie ,daca tu crezi ca se merita am s-o fac ,dar mi-e teama ca nu mai am nici cea mai mica inspiratie sa combat..Mi-au murit ideile "Cicerone"!.. Daca vor veni si ceilalti,poate ...Dar ei s-au refugiat ca niste "oite"speriate de lupul cel fioros..
    Cred ca vor face ei un "pod de piatra mai trainic si mai frumos "..

    ReplyDelete
  8. Salut AVP, da-mi si mie un mail sa te intreb ceva

    ReplyDelete