Thursday, September 10, 2009

Fii serios, journalistule

Un preşedinte de ţeară nu e pur şi simplu un bun specialist sau un bun futbolist, căci dacă ar fi aşa ca mâine i-am avea preşedinţi pe cei mai eminenţi doctori de dinţi or pe dribleorii cei mai fierbinţi, de-un paregzamplu ; sau crezi cumva că n-or vrea, a...? Cât o priveşte pe Pivniceru a ta, care vorbeşte o rumânească din Trans-Nistria, tanti asta cu vocea dogită ca o pivnicereasă sadea ar avea o şansă s-ajungă preşedinte Ro când rumânii vor uita (adicătelea nikagda) ce-a zis ghinărarul ăla din Trans-Nistria cândva: reşpektive, că ăştia, trans-nistrenii, cum ar veni, nu ne-ar lăsa, dacă li s-ar da ocazia, decât ochii ca să plângem şi limbă ca să-i lingem, pricepi mata?

Independenţa / onoarea Justiţiei pivnicereşti...? O vorbă de dânşii inventată (de tovii şi băieţii / fetele cu ochi albaştri ce se răţoiau la Băse de parcă nici ceapă cu usturoi n-au mâncat, nici iepocalul rahat din vremea când ca "specialişti" s-au format), ca să fugă de Reforma ce-i aşteaptă şi care ne va scăpa, în fine, de moroii şantajabili, de altădată. Abia atunci vom avea o Justiţie adevărată, Cornele tată.

1 comment:

  1. REFORMA sta la colt cu palosul, pregatita sa decapiteze hidra numita "conducerea superioara" a bietei noastre Justitii siluite si pusa sa stea capra de catre acesti nemernici care o conduc.
    RUSINE CONDUCATORILOR CSM, AMR si altele similare

    ReplyDelete