Friday, September 4, 2009

Mey prodoc, dragalas dascalas poloboc

Adevaru, trist ca un amor lipsit de-al preliminariilor gioc, este ca intrebarea-ti ce-ar dori cica sa-mi provoace un auctorial amoc e compusa intr-un stil atat de cvasinerespectuos pâţoc, hai să zicem de scriitor de vagoane de pe lângă un păhoc (asta ca să nu spun de ferentarist telectualo-dobitok, sper ca te-ai prins), încât ma scuteste de a-ti da un raspuns ad-hoc. Cu alte cuvinte, ma declar invins de impertinenta-ti adins si sterg cu buretele toante textele in care, pana azi, m-ai cam lins, honorabile zambok evins.

O sa-ti trimet insa o carte postala la padoc in care-ti voi raspunde la intrebarea de secretoss mârtog :idea:

2 comments:

  1. Am vrut ,de citeva ori ,sa postez ceva,dar nu am vrut sa stirnesc "furtuna"si acolo.Plus de asta ,imi vad "lungul nasului".Nu ptru ca asa mi-a recomandat "cineva",dar exista acolo o lume,in care nu poti sa intri decit bine pregatit.De fapt incearca acel "cineva",dar firav si fara rost.Citeodata ,si, ironia subtila si "politicoasa" a d-lui D.Tudoran ,este buna :"vorba dulce mult aduce"..poate mai mult decit "gustul de ..cianura "..

    ReplyDelete
  2. Avepel, bey agent 007, tu esti putin cam dus cu capul, bey. Ti-am citit povestea lui AVE, in n-spe episoade, si ma intreb daca erai normal macar atunci, cand cu Apelul? Pai, bine, mey, poesel, tu stiai ca Secu e cu ochii pe tine si fluturai Apelul intr-un loc ticsit cu microfoane, atragandu-ti si prietenii in capcana? Mey, tu erai omul lui Secu, pus sa adune disidentii virtuali pe un document care, odata ajuns unde stiai TU bine unde va ajunge, urma sa le inchida gura ori sa-i transforme in turnatori? Apara-ma , Doamne, de prieteni ca tine, ca de dusmani m-oi apara si singur!!

    ReplyDelete