Thursday, September 10, 2009

My Stely...

My Stely… :oops: Daca vei continua sa ma-ncanti tot asa, nu doar ca riscam a navali Carolică cu ghioaga sa de mangafa geloasă pe gloria lu mandea – nemeritata, pai cum naiba – , dar n-o sa-mi mai ceteasca nimerea opera, nainte de a apuca sa iau si io f’un banutz pă ea, drea… :evil:

Pricepi mata, draga mea făniţă, cu mintiutica aia gingaşă şi finissimă ca a lu Mircea C. garofiţă…? :idea: Şi te declar sincer aşa, pe onoarea mea, bre, deşi ştiu c-ai fost cândva chiar şi secretară utc, ei, şi ce…? Căci dacă distinsul critic literar N.M. nici măcar membru de partid comunist n-a fost, dar s-a comportat ca un fost (vezi că n-am zis altcumva, bloggere? :roll: ), scoţându-mi numele din istoria-i lungă cât o zi de post, spre a băga acolo sycofanţii, conformiştii şi alţi funcţionari din genul literar anost – exceptis excipiendis, căci doar omu nu e atât de frost, aloo…-, înseamnă că are o ştiinţă & conştiinţă mai cu rost, my priatelo…? :roll:

1 comment:

  1. Nu am vazut postarea asta !..Cind a aparut?.Vad acum..Am trimis-o si eu fetei mele, prin mail ,sa vada si ea ce mama are !!...:oops: De fapt se mindreste cu mine ori de cite ori are prilejul..La fel si baiatul ..
    p.s.Nici nu stii ,de cite ori am citit-o ,maiastrule !!

    ReplyDelete